Voordelen rotonde borden voor gemeenten

Rotondereclame van Rotondebord.nl levert gemeenten en andere wegbeheerders veel voordelen op. Met Rotondebord.nl bespaart u mooi op groenonderhoud. Ook geeft u als gemeente lokaal bedrijfsleven de kans om zich te presenteren op waardevolle zichtlocaties. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw rotondes er spic-en-span bij liggen.

Bespaar op groenonderhoud rotondes

In ruil voor het plaatsen van maximaal vier reclameborden op de rotondes nemen wij de gemeente het groenonderhoud op de rotonde volledig uit handen. Tel al uw rotondes eens bij elkaar op en bedenk hoeveel uren het groenonderhoud per rotonde jaarlijks kost. Dan is de rekensom gemakkelijk: met Rotondebord.nl bespaart u veel op onderhoud van rotondes.

Duurzaam onderhoud rotondes

Wij zorgen voor duurzaam onderhoud van rotondes. Zo gebruiken wij geen gewasbeschermingsmiddelen. Ook voeren wij het werk waar mogelijk uit met handgereedschappen en elektrische gereedschappen. Zo dragen wij bij aan reductie van emissie en een gezonde leefomgeving voor mens, dier en plant.

Stimuleer het bedrijfsleven in uw gemeente

Het is voor veel bedrijven belangrijk om bekend te zijn bij een groot publiek. Met Rotondebord.nl geeft u bedrijven in uw gemeente de kans om zich te presenteren aan honderden tot duizenden passanten per dag. Dat stimuleert de lokale economie en dat is goed voor de koopkracht en werkgelegenheid in uw gemeente. Bovendien toont u zich betrokken bij het wel en wee van bedrijven in uw gemeente.

Een visitekaartje voor uw gemeente

Rotondebord.nl werkt met professionele hoveniers die ervoor zorgen dat de rotondes er pico bello bij liggen: de beplanting florerend en gesnoeid, het onkruid gewied en de grond geschoffeld. Op deze plaatsen passeren vaak dagelijks honderden tot duizenden automobilisten, wij zorgen ervoor dat de rotondes een visitekaartje voor uw gemeente zijn.

Goed voorbeeld doet goed volgen

Namens gemeenten zorgen wij voor goed onderhouden openbare ruimte. Dat straalt uit op het lokale bedrijfsleven en geeft goed voorbeeld aan burgers. Mensen voelen zich meer op hun gemak in een goed verzorgde omgeving.