Adopteer een rotonde met Rotondebord.nl

Wilt u reclame maken op een fantastische zichtlocatie? Te zien zijn op een plek waar dagelijks honderden tot wel duizenden mensen passeren? En tegelijk iets positiefs bijdragen aan uw eigen woon- en werkomgeving? Adopteer een rotonde met Rotondebord.nl. Huur een rotonde of een deel van een rotonde via ons en wij plaatsen uw reclamebord.

Opvallend in beeld in de buurt van uw klanten

Een rotonde adopteren betekent dat wij een opvallend reclamebord met uw boodschap plaatsen op een rotonde naar keuze. Kiest u voor een rotonde in de buurt van uw klanten, dan zien zij u dus regelmatig voorbij komen. Zo profiteert u van de kracht van herhaling. En kiest u voor de adoptie van een volledige rotonde, dan krijgt u een reclamebord vanuit elke rijrichting. Zo bent u exclusief in beeld.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als tegenprestatie bij een rotonde adopteren neemt Rotondebord.nl gemeenten de zorg voor groenonderhoud op rotondes uit handen. Onze professionele hoveniers zorgen ervoor dat de rotondes er altijd spic-en-span bij liggen: het florissante groen is keurig gesnoeid en de perken zijn netjes en vrij van onkruid. Zo draagt u als bedrijf dus bij aan de uitstraling van uw woon- en werkomgeving, een impuls voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Betaalbaar adverteren

Rotondereclame via Rotondebord.nl is betaalbaar adverteren. Laat u verrassen door de lage prijs voor een rotonde adopteren. En het maken van het reclamebord kost u helemaal niks, de kosten van materiaal en bedrukken nemen wij voor onze rekening.